StoneArt Wandcloset mineraal gegoten TMS-508P /wit/52x36/mat

  • 10149
52x36cm
 

levertijd 2-5 dagen

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 806929-0
€ 595,00

Prijzen incl. btw incl. verzendingskosten

Weitere Varianten
Badezimmer
Produktbeschreibung

  • Opbouwwastafel mineraal gegoten van StoneArt ® Design
  • Volledig bestaand uit eenkleurig matriaal
  • Echt "Steen-Feeling" door Solid Stone
  • zonder gat
  • 520x360x320mm (lengte x breedte x hoogte)

Das Material

Onze doelen zijn een topdesign met de hoogste kwaliteit. Daarom gebruiken voor onze mineraal gegoten producten tot in de kern alleen volledig gekleurd materiaal (Solid Stone).

Mat of glanzend

Hier zetten wij op twee verschillende productieprocessen. Wij hebben ons het doel gezet, de beste kwaliteit, hetgeen dat technisch haalbaar is te produceren. Bij de mate versie gebruiken wij uitsluitend Solid Stone. Op deze manier blijft het "Stone feeling" evenals ook de natuursteen look behouden. Het materiaal ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar dit is het ook. Schade kan men zelfs na vele jaren zonder problemen zelf te repareren.

Bij de glanzende versie wordt er een extra coating op de oppervlakte toegepast. Op zichzelf is dit al erg hard en beschermt het product. Met behulp van een speciaal ontwikkeld voor ons productieproces in de afwerking spiegelt de glanzende versie niet overdreven, ondanks de coating hebben we hier ook een zeer goede "Stone-feeling" bereikt. Het ziet er aldus natuurlijker uit als normale glanzende mineraal gegoten of keramiek.

Badezimmer
Badezimmer

Badezimmer
Badezimmer

Badezimmer
WC bril met Soft Close

Alle WCs von StoneArt Design sind mit hochwertigen WC-Sitzen mit einem SoftClose-Mechanismus ausgestattet. Damit schließt der WC-Sitze immer leise und sanft.

Gemakkelijke reiniging

Om het toilet te reinigen, kunt u gemakkelijk de toiletzittingen afnemen. Zo is het mogelijk ook de moeilijk te bereiken plaatsen hygiënisch rein te krijgen. Na het schoonmaken van de wc-bril kan deze eenvoudig weer terug geplaatst worden. De kern van uw mineraal gegoten toilet is een lichaam gemaakt van keramiek. Het spoelsysteem ontwikkeld door ons combineert de voordelen van de klassieke toiletten spoeling en toiletten met de moderne randloze spoeling. De toiletten van StoneArt Design hebben beide voordelen: Schoonmaken is zeer eenvoudig lastige randen zijn er niet en het toilet spoelt duidelijk beter als bij verglijkbare toiletten.

Verpakking en transport

Onze mineraal gegoten producten worden zo verpakt in de fabriek, zodat deze ook veilig aankomen bij u thuis. De beste kwaliteit deugt ook niets als het transportschade geeft tijdens het transport. Onze sanitair artikelen zijn verpakt in speciaal ontwikkelde stevige kartonnen verpakking. Bij het verzenden kiezen wij voor DHL en DHL-Freight, hun zorgen ervoor dat het gewenste product ook veilig en schadenvrij bij u aankomt.