StoneArt Wandbidet mineraal gegoten TFS-102P /wit/52x37/mat

  • 10153
52x37cm
 

levertijd 2-5 dagen

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 806929-0
€ 425,00

Prijzen incl. btw incl. verzendingskosten

Badezimmer
Produktbeschreibung

  • wandbidet mineraal gegoten van StoneArt Design
  • 45 mm afvoer horizontaal, zonder kraan
  • afmetingen (l x b x h): 530x370x300mm

Das Material

Onze doelen zijn een topdesign met de hoogste kwaliteit. Daarom gebruiken voor onze mineraal gegoten producten tot in de kern alleen volledig gekleurd materiaal (Solid Stone).

Mat of glanzend

Hier zetten wij op twee verschillende productieprocessen. Wij hebben ons het doel gezet, de beste kwaliteit, hetgeen dat technisch haalbaar is te produceren. Bij de mate versie gebruiken wij uitsluitend Solid Stone. Op deze manier blijft het "Stone feeling" evenals ook de natuursteen look behouden. Het materiaal ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar dit is het ook. Schade kan men zelfs na vele jaren zonder problemen zelf te repareren.

Bij de glanzende versie wordt er een extra coating op de oppervlakte toegepast. Op zichzelf is dit al erg hard en beschermt het product. Met behulp van een speciaal ontwikkeld voor ons productieproces in de afwerking spiegelt de glanzende versie niet overdreven, ondanks de coating hebben we hier ook een zeer goede "Stone-feeling" bereikt. Het ziet er aldus natuurlijker uit als normale glanzende mineraal gegoten of keramiek.

Badezimmer
Badezimmer

Verpakking en transport

Onze mineraal gegoten producten worden zo verpakt in de fabriek, zodat deze ook veilig aankomen bij u thuis. De beste kwaliteit deugt ook niets als het transportschade geeft tijdens het transport. Onze sanitair artikelen zijn verpakt in speciaal ontwikkelde stevige kartonnen verpakking. Bij het verzenden kiezen wij voor DHL en DHL-Freight, hun zorgen ervoor dat het gewenste product ook veilig en schadenvrij bij u aankomt.