StoneArt Wastafel LP4514 /wit/140x48/glanzend

  • 10263
140x48cm
 

levertijd 25 dagen

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 806929-0
€ 525,00

Prijzen incl. btw incl. verzendingskosten

Weitere Varianten
Produktbeschreibung

  • wastafel mineraal gegoten van StoneArt ® Design
  • Volledig bestaand uit eenkleurig matriaal
  • Echt "Steen-Feeling" door Solid Stone
  • voor één kraan
  • zonder gat
  • 1400x480x120mm (lengte x breedte x hoogte)

Das Material

Onze doelen zijn een topdesign met de hoogste kwaliteit. Daarom gebruiken voor onze mineraal gegoten producten tot in de kern alleen volledig gekleurd materiaal (Solid Stone).

Mat of glanzend

Hier zetten wij op twee verschillende productieprocessen. Wij hebben ons het doel gezet, de beste kwaliteit, hetgeen dat technisch haalbaar is te produceren. Bij de mate versie gebruiken wij uitsluitend Solid Stone. Op deze manier blijft het "Stone feeling" evenals ook de natuursteen look behouden. Het materiaal ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar dit is het ook. Schade kan men zelfs na vele jaren zonder problemen zelf te repareren.

Bij de glanzende versie wordt er een extra coating op de oppervlakte toegepast. Op zichzelf is dit al erg hard en beschermt het product. Met behulp van een speciaal ontwikkeld voor ons productieproces in de afwerking spiegelt de glanzende versie niet overdreven, ondanks de coating hebben we hier ook een zeer goede "Stone-feeling" bereikt. Het ziet er aldus natuurlijker uit als normale glanzende mineraal gegoten of keramiek.

Badezimmer
Badezimmer

Badezimmer
De afvoer

Een mooie en hoogwaardige wastafel van mineraal gegoten met een zilveren afvoer - moet dit?Niet bij ons. Wij bieden optionele afvoer met een deksel van mineraal gegoten. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder overloop en beschikbaar in mat of glanzend. Door deze combinatie blijft het "Stone-feeling" behouden. Met name in combinatie met onze zwarte of witte armaturen wordt de wastafel in de badkamer een absolute blikvanger.

Uiteraard kunt u ook een verchroomde standaardafvoer gebruiken. Al onze afvoeren en sifons zijn te vinden op onze homepage onder kranen.