bannerNav Image

KRANEN VAN STONEART DESIGN


 

Het verschil zit in het design Kranen veranderen over de tijd. Wij bij StoneArt Design begrijpen dat het mogelijk is met design kranen individuele accenten te zetten binnen de badkamer. Bij ons vindt u een groot assortiment de verschillende type kranen. Onze serie zijn ook perfect op elkaar afgestemd, zo vindt u niet alleen een vrijstaande kraan maar ok de passende voor u toilet of wastafel. U zoek naar een grote stevige regendouche, ook die vindt u bij ons. Zodat u kunt genieten van een eenheid binnen u badkamer. Silver, zwart of wit? Dit geeft net die extra touch aan u badkamer. StoneArt Design een bron voor de hele badkamer. Onze producten zijn nu algemeen beschikbaar en worden binnen Nederland en Duitsland gratis verzonden. .
Dampfduschen Kranen van de hoogste kwaliteitOngeacht of u kiest voor een wastafel-, een douche- of badkraan, alle producten van StoneArt Design zijn gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. Speciaal voor onze vrijstaande kranen en inbouw kranen, hebben we onze In.Box ontwikkeld. Deze maakt een nauwkeurige en kosteneffectieve installatie mogelijk. Dankzij de innovatieve functies wordt er aan water gespaard het schoonmaken is nog eenvoudiger. We gebruiken ook alleen gestandaardiseerde onderdelen zoals dichtingen en cartridges, deze kunnen ook na jaren nog bij ons bestellen. U kunt du met een goed geweten en een rustig hard bij ons bestellen en vele jaren genieten van u designproducten.

 


usp Gratis levering binnen Nederland usp Bel voor persoonlijk advies direct (++49) 2824/806929-0 usp 10 Garantie op mineraal gegoten baden en wastafels usp Gratis catalogi en productmonsters