StoneArt Vrijstaand Badkuip BS-516 /wit/180x104/glanzend

  • 10274
180x104
 

levertijd 10 weken

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 806929-0
€ 2.950,00

Prijzen incl. btw incl. verzendingskosten

Weitere Varianten
Badezimmer
Produktbeschreibung

  • Vrijstaande mineraal gegoten badkuip van StoneArt ® Design
  • Volledig bestaand uit eenkleurig matriaal
  • Echt "Steen-Feeling" door Solid Stone
  • Extra platte overflow
  • Grote pop-up afvoer
  • Incl. sifon
  • Watercapaciteit (tot overloop): 330L
  • Afmetingen: 1800x1040x565mm
  • oppervlakte lichtplaats binnen: 1120mm

Das Material

Onze doelen zijn een topdesign met de hoogste kwaliteit. Daarom gebruiken voor onze mineraal gegoten producten tot in de kern alleen volledig gekleurd materiaal (Solid Stone).

Mat of glanzend

Hier zetten wij op twee verschillende productieprocessen. Wij hebben ons het doel gezet, de beste kwaliteit, hetgeen dat technisch haalbaar is te produceren. Bij de mate versie gebruiken wij uitsluitend Solid Stone. Op deze manier blijft het "Stone feeling" evenals ook de natuursteen look behouden. Het materiaal ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar dit is het ook. Schade kan men zelfs na vele jaren zonder problemen zelf te repareren.

Bij de glanzende versie wordt er een extra coating op de oppervlakte toegepast. Op zichzelf is dit al erg hard en beschermt het product. Met behulp van een speciaal ontwikkeld voor ons productieproces in de afwerking spiegelt de glanzende versie niet overdreven, ondanks de coating hebben we hier ook een zeer goede "Stone-feeling" bereikt. Het ziet er aldus natuurlijker uit als normale glanzende mineraal gegoten of keramiek.

Badezimmer
Badezimmer

Badezimmer
Eerst komt het design

Bij de ontwikkeling van elk van onze mineraal gegoten baden, streven wij naar perfectie. We sluiten geen compromissen. Zo kunnen wij als een van de weinige fabrikanten een extra brede overloop aanbieden. Dit is technisch ingewikkeld, maar visueel is het een van de vele details waarmee we uit de menigte her voorkomen.

Afvoer und Sifon

Wij leveren onze vrijstaande baden standaard met een afvoer en sifon. Hier heeft u de keuze een push-to-open sifon in chroom look, of een sluiting van mineraal gegoten. De laatste optie kan geleverd worden in mat of glanzend, bij passend aan de keuze van u bad. De afvoer is van zeer hoge kwaliteit en kan eenvoudig worden aangesloten met behulp van een meegeleverde flexibele slang aan de huiseigene afvoer in de badkamer.

Badezimmer
Verpackung und Transport

Unsere Mineralgussprodukte werden bereits ab Werk so verpackt, das diese auch sicher bei Ihnen zuhause ankommen. Die beste Qualität alleine hilft nichts, wenn es unterwegs zu Schäden kommt. Unsere Badewannen werden deshalb in eigens dafür entwickelten sehr stabilen Transportboxen verschickt. Diese Boxen lassen sich einfach öffnen, um die Wanne sicher und unkompliziert zu entnehmen. Waschbecken und WCs sind in besonders stabiler Kartonage mehrfach gesichert. Unsere Dienstleister DHL und DHL Freight sorgen danach dafür, dass Ihr Wunschprodukt auch sicher und unversehrt bei ihnen eintrifft.